Humanitarna prijateljska

Velež svladao GOŠK u posljednjoj provjeri pred odlazak u Tursku

U prijateljskoj utakmici na stadionu Rođeni mostarski Velež s uvjerljivih 3:0 svladao je GOŠK iz Gabele.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2022. u 15:54 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je protiv GOŠK-a odigrao svoju treću prijateljsku utakmicu, dok je GOŠK-u, lideru Federalne lige, današnji ogled bio tek prva provjera u zimskim pripremama.

Bljesak.info / Velež i GOŠK u prijateljskom ogledu

Otud i visoka pobjeda Veleža s 3:0, njihova druga nakon što su istim rezultatom svladali Široki Brijeg.

Novi napadač Veleža Nermin Haskić postigao je dva gola, a treći je djelo Brazilca Brandaa nakon dodavanja Harisa Ovčine.

Velež je s ovim susretom završio prvi dio priprema, budući da u četvrtak odlaze u Antalyju gdje će odraditi središnji dio priprema. U Turskoj će Rođeni imati još tri provjere, protiv kazahstanskih i ukrajinskih klubova.

Što se GOŠK-a tiče, njih čeka Memorijal "Andrija Anković" u Gabeli, a oni će u subotu na tom turniru igrati protiv Tuzla Cityja.

Velež je počeo sa sastavom u kojem su bili Jovičić, Radović, Zeljković, Bajrić, Salčin, Ćosić, Radovac, Pršeš, Anđušić, Zajmović i Haskić, dok su za GOŠK počeli Bobić, Vujić, Glibo, Bošković, Romario Matova, Vranjić, Šunjić, Santic, Haračić, Ramljak iBašić.

Inače, bez obzira što se utakmica igrala na radni dan i u ranijem terminu, na tribinama se našlo nekoliko stotina gledatelja, a prihod od ulaznica išao je u fond "Sportaši za život", udruženja Pomozi.ba.

Bljesak.info / Tribine stadiona Rođeni
Kopirati
Drag cursor here to close