Posljednje kolo u 2020.

Velež u prilici da proljeće dočeka čak i na trećem mjestu

U posljednjoj utakmici godine Velež dočekuje Mladost iz Doboja iz Kaknja.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2020. u 11:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će ovo sjajna prilika za Rođene da zaključe godinu na najbolji način, jer ako bi Velež slavio u toj utakmici, te ako bi mu se poklopili neki rezultati u ovom 19. kolu, prezimio bi na diobi trećeg ili četvrtog mjesta, a to bi dodatno podgrijalo optimizam navijača da bi se na proljeće mogla izboriti i Europa.

“Kad god se pobjeđuje i raspoloženje raste, to nije ništa novo kod nas. Ostala nam je zadnja utakmica i tražit ćemo pobjedu koja bi bila šlag na tortu na ono što smo dosad napravili. Time bi okrunili ovu polusezonu na najbolji način i u drugi dio sezone ušli bi s realnim šansama da se borimo za Europu”, kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Ipak, i Mladost se nešto pita, a radi se o ekipi kojoj je svejedno igrala kući ili na strani. I sam Dudić se uvjerio koliko je Mladost dobra jer je gledao TV prijenos njihove utakmice sa Zrinjskim.

“Pokazali su i u toj utakmici da vrijede, vrlo su potentni prema naprijed, a igrači poput Hiroša, Hadžića, Vazde mogu napraviti probleme svakome. Mi smo imali problema u pripremi, zbog lošeg vremena nismo mogli raditi na glavnom terenu, pripremali se na umjetnom, ali što je tu je. Idemo probati što bolje odigrati i završiti ovu polusezonu na najbolji način”, zaključio je Dudić koji neće moći računati na važnog igrača Slavišu Radovića, koji ima tri žuta kartona. 

Utakmica Veleža i Mladosti igra se u nedjelju u 15 sati, uz prijenos na Moja TV.

Kopirati
Drag cursor here to close