Težak ždrijeb za sve

Velež u drugom kolu na slavni atenski AEK!

Ako prođu svoje protivnike u prvom kolu kvalifikacija za Uefinu Konferencijsku ligu, Široki Brijeg, Velež i Sarajevo doznali su s kim bi igrali u drugom kolu.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2021. u 13:59 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je prvi put u Europi od osamostaljenja BiH, a ovog ljeta mogao bi imati dvije velike utakmice. Naime, ako prođu sjevernoirski Coleraine Rođeni bi u drugom kolu igrali s atenskim AEK-om!
 
Grčki klub daleko je najjači od svih koji su mogli zapasti Velež, ali i najatraktivniji. Dva kluba veže i činjenica da je i u Veležu i AEK-u dubok trag ostavio Dušan Bajević, legenda oba ova kluba.
 
 
Ni Sarajevo nije imalo previše sreće, jer bi u drugom kolu išlo na švedski Elfsborg. Prva utakmica bila bi u Švedskoj, a uzvrat je na Koševu.
 
Jednako težak ždrijeb imao je Široki Brijeg, koji ako prođe albansku Vllazniju ide na Cipar. AEL Limassol mogući je protivnik Širokobriježana, a prva je utakmica na Cipru.
 
 
Utakmice prvog kola igrat će se 8. i 15. 7., dok su mečevi za drugo kolo kvalifikacija Konferencijske lige na rasporedu 22. i 29. srpnja ove godine.
Kopirati
Drag cursor here to close