Ždrijeb danas

Široki, Velež i Sarajevo saznali potencijalne protivnike za 2. kolo

Danas će biti obavljen ždrijeb 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a ako prođu prvo kolo Široki Brijeg, Velež i Sarajevo doznali su moguće protivnike.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2021. u 08:37 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će se održati ždrijeb 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Sarajevo, Široki Brijeg i Velež predstavnici su Bosne i Hercegovine, a danas su doznali i s kim bi se mogli sastati ako prođu protivnike iz prvog kola.
 
Ako prođe Milsami Orhei iz Moldavije Sarajevu su mogući protivnici Elfsborg (Švedska), Dunajska Streda (Slovačka) ili bolji iz okršaja Levadia Talin (Estonija) - St. Joseph's (Gibraltar), Inter Turku (Finska) - Puškaš Akademija (Mađarska) te Dinamo Batumi (Gruzija) - Tre Penne (San Marino).
 
Široki Brijeg ako prođe Vllazniju može se sastati s nekim od vrlo jakih ekipa među kojima su AEL Limassol (Cipar), Sivasspor (Turska), Sochi (Rusija), Astana (Kazahstan) i Maccabi Tel-Aviv (Izrael).
 
I Velež je poput Širokog nepostavljen u drugom kolu, a ako prođu Coleraine Rođene čekaju pobjednik duela Fehervar (Mađarska) - Ararat Yerevan (Armenija) te Slovacko (Češka), Universitatea Craiova (Rumunjska), Qarabag (Azerbejdžan), AEK Atena (Grčka).
 
Ždrijeb je u 13 i 30.
Kopirati
Drag cursor here to close