Brušenje za proljeće

Velež otputovao u Tursku bez Mujezinovića, novo lice Samardžić

U dosadašnjem dijelu priprema, Velež je odigrao tri utakmice, sve tri u Mostaru (Gošk, Mladost DK, Sarajevo), dok u Turskoj Rođene čekaju dvoboji protiv Kairata (Kazahstan) 1.veljače, tri dana kasnije ih čeka rumunjski drugoligaš Farul ...
Sport / Nogomet | 28. 01. 2019. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvadeset odrađenih dana u Mostaru, nogometaši Veleža svoje pripreme nastavljaju u Antaliji, gdje ostaju narednih trinaest.

Prema Turskoj je otputovala ekspedicija u kojoj je 25 igrača, šest članova stručnog stožera te predstavnik kluba.

Među igračima definitivno nema Mustafe Mujezinovića koji je ostao u Mostaru, nakon neuspješnih pregovora oko novog ugovora te će trenirati s juniorima. Istovremeno, Velež je potpisao još jednog novog igrača, Sinana Samardžića koji stiže iz bihaćkog Jedinstva.

U prošloj polusezoni, Samardžić je odigrao svih 15 utakmica u kojima je postigao četiri gola. Određeno vrijeme Samardžić je igrao u Varaždinu i Zvijezdi 09. S obzirom na to da može igrati na nekoliko pozicija u ekipi, kako u veznom redu, tako i prema naprijed, čini se kako je Rahimić već prekrižio Mujezinovića.

Najbolju moguću priliku za dokazivanje dobio je i Adnan Dudić koji je stigao iz norveškog Brattvaga i koji za razliku od Samardžića još uvijek nije potpisao ugovor. Dudić je debitirao za ekipu Veleža u drugom poluvremenu susreta protiv Sarajeva.

U dosadašnjem dijelu priprema, Velež je odigrao tri utakmice, sve tri u Mostaru (Gošk, Mladost DK, Sarajevo), dok u Turskoj Rođene čekaju dvoboji protiv Kairata (Kazahstan) 1.veljače, tri dana kasnije ih čeka rumunjski drugoligaš Farul.

U ritmu nova utakmica svaka tri dana, Velež će igrati i protiv ukrajinske Vorskle, njihove omladinske momčadi (U21) dok će se 9. veljače suprotstaviti ruskom drugoligašu Sibiru.

Momčad Veleža je posljednji put dio priprema odradila u Turskoj prije sedam godina iz te ekipe još uvijek su vratar Adnan Bobić, kapetan Denis Zvonić te Mustafa Kodro koji je sada kao pomoćni trener član stručnog stožera.

Igrači koji su otišli na pripreme u Antalyju: Bobić, Rahimić, Bogdanović, Biševac, Alikadić, Dario Fereyra, Mešanović, Zvonić, Kuduzović, Uira de Marques, Mrgan, Alagić, Zeljković, Osmić, Vehabović, Ćosić, Behram, Lucas Oyeda, Dudić, Cvijanović, Ovčina, Samardžić, Brandao de Souza, Fajić i Mandžuka.

Uz igrače su na put krenuli i ostali članovi stručnog stožera, Mustafa Kodro, Nenad Melher, Jasmin Trnovac, fizioterapeuti Adnan Rudan i Adis Gosto, kao i član UO Mirsad Rahimić.

Kopirati
Drag cursor here to close