Ništa od odgode

Velež odbio zahtjev Sarajeva: Imate sasvim dovoljno igrača

FK Sarajevo tražio je odgodu nedjeljne utakmice petog kola Premijer lige protiv Veleža, no mostarski klub odbio je njihov zahtjev.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2020. u 13:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Sarajeva su tražili odgodu jer samo četiri dana kasnije igraju utakmicu kvalifikacija Lige prvaka u dalekoj Bjelorusiji. Međutim, iz Veleža im nisu izašli u susret, smatrajući da bi odgoda utjecala na regularnost natjecanja.

 "Kada je u pitanju vaša molba za odgodu utakmice 5. kola m:tel Premijer lige BiH koja je na rasporedu u nedjelju 23. 8. 2020. godine u 19 sati, smatramo da vaša ekipa ima najkvalitetniji i najširi roster u Bosni i Hercegovini, te da nema razloga za odgodu, s obzirom da je početak sezone, a imajući u vidu i veliku pauzu koja je nastala usljed pandemije Covid-19'', stoji u dopisu koji je potpisao Veležov direktor Džemil Šoše i koji je poslan na adresu FK Sarajevo.

 ''U slučaju odgađanja utakmice za neki naredni period, najveći problem bi napravili sami sebi jer bi igranje utakmica u ritmu subota-srijeda-subota, trenutni roster koji nema širinu kao vaša ekipa, doveli u situaciju da usljed eventualnih ozljeda i akumuliranih kartona bude u velikim problemima. Također, smatramo da bi odgodom utakmice utjecali na regularnost natjecanja, a svima nam je u cilju da ono bude na najvećem nivou'', dodaje se u dopisu Veleža, koji je poželio sreću Sarajevu u Europi.

 Prema tome utakmica će se igrati po rasporedu u nedjelju u 19 sati, osim ako se u sve ne umiješa natjecateljsko povjerenstvo Saveza.

Kopirati
Drag cursor here to close