Derbi kola

Velež i Sarajevo zatvaraju kolo, bodovi imperativ za obje ekipe

Derbi 25. kola Premijer lige ujedno će biti i posljednja utakmica u ovom kolu, Velež će na svom stadionu dočekati Sarajevo.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2021. u 08:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež i Sarajevo odigrat će večeras utakmicu koja je strahovito važna za obje ekipe. I dok su Rođene preskočili svi konkurenti u borbu za Europu, i Sarajevu se pobjedom nad Olimpikom (3:0) na samo pet bodova primaknuo Borac.

Ove dvije ekipe igrale su dvaput ove sezone i oba puta je završilo neriješeno. Zadnji njihov ogled na istom stadionu nije donio golove, ali je bilo čak osam žutih i jedan crveni karton.

Video: S posljednje utakmice

Sada bi bod vjerojatno više značio gostima, iako bi vjerojatno i Velež u ovakvom stanju vjerojatno pristao da ne izgubi, jer bit će jako oslabljen. Podsjetimo, Denis Zvonić neće igrati zbog žutih kartona, a od ranije je ozlijeđen i bočni igrač Slaviša Radović.

Klub je objavio kako za utakmicu sa Sarajevom neće konkurirati ni Mehmed Ćosić, još jedan bočni igrač koji je skoro nezamjenjiv ovog proljeća, te prvi strijelac Obren Cvijanović, koji se još nije oporavio od ozljede na utakmici reprezentacije. 

Video: Očekivanja dvojice trenera

Utakmica na stadionu Rođeni počinje u 18 sati, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close