Derbi kola

Velež i Borac u poslastici kola: Rođeni žele Red Armyju pokloniti pobjedu

Vrhunac 25. kola bit će večerašnja utakmica na stadionu "Rođeni" gdje Velež dočekuje Borac.
Sport / Nogomet | 07. 04. 2024. u 10:51 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež će na stadionu Rođeni ugostiti Borac u derbiju 25. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

Derbi kola ima višestruku važnost, jer osim što se obje ekipe bore ili za naslov ili za izlaz u Europu, ishod iščekuje i Zrinjski koji pokušava dodatno smanjiti zaostatak za Borcem.

"Veselimo se utakmici protiv lidera na tablici. Znamo kako Borac igra. Naša zadnja utakmica je bila ne tako davno i voljeli bismo ponoviti takvu izvedbu uz, naravno, još povoljniji rezultat u našu korist. Nakon utakmice protiv Željezničara Vehabović i Lohan nisu trenirali. Guliashvili se vratio u trenažni proces nakon dvotjedne stanke. Ostali su svi spremni. Atmosfera je sjajna, radna etika je na visokom nivou i moram pohvaliti igrače za njihov pristup", poručio je trener Dean Klafurić.

Veležova navijačka skupina Red Army je početkom tjedna proslavila 43. rođendan, a Dino Halilović bi joj rado poklonio pobjedu.

"Čeka nas teška utakmica protiv lidera prvenstva, koji ima neupitno kvalitetne igrače. Igrali smo ne tako davno sa njima, pokazali da možemo igrati protiv njih. Dočekujemo ih sa dvije uzastopne pobjede. Dobro radimo, dobro treniramo. Očekujemo veliku podršku. Također Red Army ovog tjedna slavi rođendan, vjerujem da im možemo pokloniti tri boda", rekao je Halilović.

Susret Velež - Borac igra se u nedjelju navečer (20:45 sati), uz TV prijenos na Arena Sport Premium.

Kopirati
Drag cursor here to close