10. svibnja

Velež organizira spektakularnu Crvenu noć u Mostaru

Tradicija Veležove Crvene noći se nastavlja.
Sport / Flash | 03. 04. 2024. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skladu s pomjeranjem granica u svakom segmentu funkcioniranja kluba, Fudbalski klub Velež odlučan je organizirati još jednu spektakularnu Crvenu noć.

Majske noći u Mostaru su posebne, a Veležova Crvena još posebnija. Takva će biti i noć u petak 10. svibnja 2024. kada će Fudbalski klub Velež organizirati tradicionalnu donatorsku Crvenu noć. Kao i prošle godine, ona će biti održana u salonu Infinity, poznatijem kao Havana.

Više od jednog stoljeća klub njeguje pozitivne ljudske i sportske vrijednosti, a one će još jednom biti istaknute na tradicionalnoj manifestaciji koja će se održati uz prepoznatljiv slogan Rođenih ''sve nas ista ljubav spaja''. Bit će to prilika da svi zaljubljenici u crvenu boju još jednom zajedno proslave uspješno realizirane sportske i infrastrukturne projekte ali i da se najave i podrže oni projekti koji će tek uslijediti.

Na donatorskoj Crvenoj noći očekuje se više od 300 uzvanika iz sportskog, poslovnog, političkog i društvenog života Mostara, Bosne i Hercegovine i regije koji na razne načine kontinuirano doprinose razvoju kluba. Iz Upravnog odbora Veleža najavljuju dolazak brojnih istinskih legendi kluba te nekoliko iznenađenja.

''Jakog Veleža nema bez njegove armije navijača koja ga podržava ne samo u Mostaru, nego u svim krajevima Europe i svijeta. Klub će naknadno objaviti način na koji će svi njegovi simpatizeri biti u prilici podržati započete projekte. Nogomet je više od igre, a Velež je više od nogometa!'', poručili su organizatori Crvene noći.

Kopirati
Drag cursor here to close