Što donosi novi trener?

Velež dočekuje Željezničar, Klafurić debitira na klupi

"Igrači su fokusirani, asistenti su se maksimalno integrirali, svi zajedno ćemo dati maksimum za slavlje u večerašnjem susretu", kaže u najavi utakmice Klafurić.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2023. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velež je prvenstvo otvorio uvjerljivom pobjedom protiv Zvijezde 09, a onda je u naredna tri susreta ostao na dva boda. Protiv GOŠK-a i Širokog Brijega po bod, nakon toga je došao i prvi poraz od Sarajeva prošlog ponedjeljka. Iako je Velež u tom susretu pokazao čak i više u odnosu na dvoboje protiv GOŠK-a i Širokog Brijega.

Od posljednje domaće utakmice puno toga se promijenilo.
Jusufbegović je napustio Velež, sada je tu novo ime, po prvi put pored premijerligaških terena u BiH gledat ćemo Dejana Klafurića, kao nasljednika upravo Jusufbegovića. Klafurić je službeno predstavljen u srijedu, četiri dana kasnije slijedi i prva utakmica, susret protiv Željezničara. Derbi u kojem Velež nakon tri susreta bez trijumfa nema prostora za bilo kakve kalkulacije.

"Jedva čekam da utakmica krene. Jako sam zadovoljan, momčad je spremna, igrači su fizički dobro pripremljeni, taktički educirani, a ono što me posebno veseli jeste da su igrači bili raspoloženi, pristup treninzima je na najvećem nivou. Onako kako treba biti
u profesionalnom klubu. Spremni smo za utakmicu, analizirali smo protivnika i na krilima dobre igre Sarajeva ulazimo u ovaj duel. Igrači su fokusirani, asistenti su se maksimalno integrirali, svi zajedno ćemo dati maksimum za slavlje u večerašnjem susretu", kaže u najavi utakmice Klafurić. 

Kopirati
Drag cursor here to close