Tribina

Velež dobio rok

"Izmjene moraju dostaviti nakon čega će telefonski zasjedati Odbor za natjecanje gdje će se donijeti konačna odluka", zaključio je Frljić za Bljesak.info.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2023. u 09:35 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"FK Velež mora osigurati dolazak gostujućih navijača, sad je pitanje hoće li biti prihvaćena ta tribina ili će na postojećim tribinama morat izdvojiti 5% kapaciteta. Ako se to ne ispoštuje, bit će proslijeđeno disciplinskom povjerenstvu jer ako ne ispoštuju odluku, snosit će disciplinske sankcije", kazao je za Bljesak.info predsjednik Odbora za natjecanje Ivan Frljić.

Naime, uoči gradskog derbija koji se igra u nedjelju u 20:30 na stadionu FK Velež još uvijek je nepoznanica hoće li biti odobren dolazak gostujućim navijačima, odnosno hoće li Nogometni savez usvojiti izmjene na spornoj tribini za gostujuće navijače te tako odobriti njihov dolazak na utakmicu.

Podsjetimo, u utorak su iz FK Velež za Bljesak.info kazali kako su učinili "apsolutno sve što je Savez tražio, te je sada na njima hoće li to prihvatiti ili ne".

"Tražili su da se spusti zaštitna ograda, da se postave stolice, da se postavi WC i skine "krov" i apsolutno sve smo ispunili", kazala je, te dodala kako sada čekaju 'zeleno svjetlo'. Upoznali smo ih sa preinakama i poslali dopis sa slikama i čekamo da nam Savez odgovori i iskreno se nadamo da ćemo dobiti zeleno svjetlo", kazala je Emina Ćorić, glasnogovornica FK Velež za Bljesak.info.

No, Frljić tvrdi kako je utvrđeno da "nedostaju još neke stvari".

"Kolega Dušan Marković ispred Odbora za natjecanje bio je u Povjerenstvu gdje je ustanovljeno da nedostaju još neke stvari i naloženo im je da danas do 11 sati moraju dostaviti dopis da su greške ispravljene (atest za tribinu, pokretni WC-ovi i mokri čvor). Ne znam hoće li uspjeti to uraditi, ali ukoliko žele da se odobri tribina, izmjene moraju dostaviti nakon čega će telefonski zasjedati Odbor za natjecanje gdje će se donijeti konačna odluka", zaključio je Frljić za Bljesak.info.

Podsjećamo, montažna tribina izazvala je burne reakcije u Bosni i Hercegovini, a i sam Savez je u više navrata proglasio neuvjetnom nakon čega gostujućim navijačima nije bio dozvoljen dolazak na Arenu "Rođeni".

Navijači FK Velež, Red Army, više puta solidarizirali su se sa gostujućim navijačima te su bojkotirali domaće utakmice (iznimka je bila protiv FK željezničar), pa ostaje za nadati se kako će drugi ovogodišnji gradski derbi biti odigran pred punim tribinama i navijačkim skupinama oba kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close