Prva utakmica 13. kola

Velež danas u Gabeli

Za bolji rezultat u Gabeli, ekipa će na terenu morati pokazati i ponuditi puno više, daleko više nego protiv Zvijezde 09.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2023. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Današnje gostovanje za ekipu Veleža u Gabeli je izuzetno važno. Ponajviše zbog činjenice što je vrlo malo bodova osvojeno u posljednjim prvenstvenim susretima. Posebno u posljednja dva gdje su mnogi očekivali više, jer su protivnici bili klubovi iz donjeg dijela tabele. Međutim, Velež je uspio tek remizirati u Tuzli i Ugljeviku. Za bolji rezultat u Gabeli, ekipa će na terenu morati pokazati i ponuditi puno više, daleko više nego protiv Zvijezde 09.

"GOŠK je jedan vrlo ozbiljna ekipa koja igra čvrsto, agresivno. Vrlo su neugodan protivnik, znamo da su pomrsili račune mnogim favoritima, taktički su vrlo disciplinirani. Jednako tako mogu biti neugodni u završnici. Zbog ozljeda ne računamo na Krajnca i Mahmića, svi ostali igrači su na raspolaganju. Vehabović koji se ozlijedio u Ugljeviku je također spreman. Imamo na raspolaganju 25 igrača, stalno rotiramo, tražimo najbolja rješenja. Ako želimo danas napraviti dobar rezultat onda definitivno moramo ponuditi puno više na terenu, nego što je to bio slučaj u prethodnim utakmicama", kratko je rekao u najavi utakmici Dean Klafurić.

Nakon današnje utakmice u Gabeli, za ekipu Veleža slijedi serija teških utakmica, u četiri kola, četiri derbija Zrinjski, Široko Brijeg, Sarajevo, Željezničar, zato današnji duel svakako dobiva dodatno na težini.

Kopirati
Drag cursor here to close