Padaju zvijezde

Večer za zaborav: Dočekali ga zvižducima, izmaknuo mu Top 5

Napadač Paris Saint-Germaina i francuske nogometne reprezentacije Kylian Mbappé u nemilosti je navijača u posljednje vrijeme. Kakva atmosfera vlada oko nogometne zvijezde, vidjelo se i na izboru za Zlatnu loptu.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2022. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je promijenio mišljenje i u posljednji tren odbio Real Madrid, krenule su glasine kako Mbappe ipak nije zadovoljan odlukom o ostanku.

Iako je opovrgao medijske napise o želji da već u siječnju napusti Pariz, kontradiktorne izjave nisu baš najbolje sjele navijačima PSG-a.

Francuski napadač imao je ne baš ugodnu noć u Parizu tijekom svečanosti Ballon d'Or. Po dolasku na crveni tepih pariškog Théâtre du Châtelet, čuli su se zvižduci navijača. Mbappé ih je izignorirao. 

No tu nije bio kraj neugodnostima 23-godišnjaka.

Mbappé je završio na šestome mjestu u glasovanju za najboljeg igrača svijeta i očito ga je zasmetalo što je ispao s popisa pet finalista, izgledao je uzrujano i iznervirano u televizijskom prijenosu.

Mbappé je očito očekivao da će biti bolje plasiran u izboru koji je osvojio njegov sunarodnjak Karim Benzema, napadač madridskog Reala, čije je proglašenje nagradio pljeskom, javlja HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close