Serie A

Važna pobjeda Atalante, Fiorentina prekinula negativan niz

Važnu pobjedu ostvarili su nogometaši Atalante u posljednjem nedjeljnom susretu 33. kola talijanske Serie A, u gostima su svladali Monzu 2-1.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2024. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova je pobjeda vratila Atalantu na šesto mjesto ljestvice, a klub iz Bergama po jedan pogodak je postigao u svakom poluvremenu.

U oba slučaja asistent je bio Lookman, dok su strijelci bili De Ketelaere u 44. i Toure u 72. minuti. Počasni pogodak za domaći sastav dao je Maldini u 89. minuti. 

Video: SERIE A (33. kolo): Monza - Atalanta 1:2

Nogometaši Leccea pobijedili su s 3-0 na gostovanju kod Sassuola u prvoj nedjeljnoj utakmici 33. kola talijanske Serie A.

Strijelci za osmu ovosezonsku pobjedu Leccea bili su Valentin Gendrey (11), Patrick Dorgu (15) i Roberto Piccoli (61).

Sažetak utakmice POGLEDATI OVDJE

Bez pogodaka okončan je nedjeljni dvoboj između nogometaša Torina koji se bori za Europu i Frosinonea koji se bori za ostanak.

Nogometaši Fiorentine gostovali su kod Salernitane gdje su pobijedili s 2-0 te time prekinuli negativan prvenstveni niz od pet utakmica bez pobjede.

Golova nije bilo do 80. minute kada je gostujući džoker s klupe Kouame lijepo glavom pogodio za 1-0 Fiorentine. Pobjeda je potvrđena u 95. minuti, kad je Ikone pogodio za konačnih 2-0. 

     
       Standings provided by Sofascore     

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close