Božićni turnir

Vaske Benz Ljuti Dolac pobjednik ''Hvidra-Mostar 2019''

Strijelci za pobjednike bili su Vladimir Džombić dva puta, Nermin Kahvedžić, Jovan Lazarević.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2019. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vaske Benz Ljuti Dolac pobjednik je završnice Božićnog turnira ''Hvidra-Mostar'' 2019. nakon što je u utakmici za prvo mjesto pobjedio Lounge bar Tel Aviv/Karliko rezultatom 4:2. 

Strijelci za pobjednike bili su Vladimir Džombić dva puta, Nermin Kahvedžić, Jovan Lazarević, dok su na drugoj strani pogotke postigli Marinko Šamija i Mirko Hrkać.

Foto: Bljesak.info / Završnica Božićnog turnira Hvidra-Mostar 2019.

Treće mjesto osvojila je ekipa  Caffe Pavo, frizerski salon Mićo koja je rezultatom 5:4 pobijedila ekipu Krešimir Keta Bandić.

Za pobjedu zabili su Ante Grbešić dva puta, Marin Sesar, Ante Hrkać i Zvonimir Ćavar, dok su za ekipu Krešimir Keta Bandić pogotke zabili Mile Pehar dva puta ,Josip Bošković i Josip Božić.

Revijalna utakmicaodigrana je između NK Croatia Bogdanovci i HDZ BiH, gdje je HDZ BiH slavio rezultatom 3:2. Strijelci za pobjednika bili su Igor Melher, Stjepan Livaja i Slaven Zeljko, a na drugoj strani Dado Malančuk dva puta se upisao u strijelce.

Nakon završetka finalnog susreta dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima.

Najbolji strijelac turnira je Nermin Kahvedžić (Vaske Benz), najbolji vratar je Marko Čolak (Krešimir Bandić), dok je titula najboljeg igrača otišla u ruke Ivana Ivankovića (Vaske Benz).

Kopirati
Drag cursor here to close