Skandal za skandalom

Vrataru menadžer kupio mjesto u reprezentaciji!?

Remi na terenu kod aktualnog svjetskog prvaka pao je u zaborav, jer reprezentaciju Bosne i Hercegovine tresu skandali, jedni za drugim.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2021. u 13:59 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosna i Hercegovina je u subotu igrala posve nevažnu, po mnogima i besmislenu utakmicu sa slabašnim Kuvajtom (1:0), a neki su tu utakmicu vidjeli samo kao priliku da se brojni igrači "upišu" kao reprezentativci, odnosno da dobiju tu stavku u svom CV-u.

Tako je i bivši kapetan ove reprezentacije Asmir Begović samog izbornika Ivajla Peteva, te predsjednika Saveza Vicu Zeljkovića i tim menadžera Zvjezdana Misimovića otvoreno prozvao "kriminalcima" i menadžerima, koji koriste reprezentaciju kao "e-bay" da prodaju igrače.

Na to se danas nadovezala i N1 televizija, koja navodno ima dokaze da se mjesta u reprezentaciji doista i doslovno kupuju. N1 tvrdi da ima prepisku u kojoj jedan nogometni menadžer tvrdi kako je "završio posao" za svog klijenta, kako bi dobio poziv za prijateljsku utakmicu protiv Kostarike.

“Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“, stoji u dijelu prepiske.

N1BiH / Navodna prepiska s menadžerom

Iako se ne spominje ime klijenta, iz screenshotova je jasno da se radi o vrataru. U toj utakmici branio je Nikola Vasilj, koji je debitirao u tom susretu, a zamijenio ga je Kenan Pirić.

Kopirati
Drag cursor here to close