Popis

Petev pozvao igrača koji već godinu dana ne nastupa za klub

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev objavio je spisak igrača za kvalifikacijske mečeve protiv Francuske i Kazahstana, te za prijateljski susret protiv Kuvajta.
Sport / Nogomet | 19. 08. 2021. u 12:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bugarski trener nije imao previše "eksperimenata" u svom popisu, ali opet je poziv uputio Kenanu Piriću, 27-godišnjem vrataru.

Problem je u tome što Pirić više od godinu dana nema nijedan nastup za klub, a u zadnjih 12 mjeseci jedine nastupe imao je upravo za reprezentaciju.

“Tri naša golmana s kojima smo startali su tu, imaju međusobnu podršku, Kovačević je tu, nije isključeno da će biti u reprezentaciji, sretan sam zbog njega, ali sam odlučio za ova tri”, probao je objasniti Petev.

Utakmica Francuska - BiH na rasporedu je 1. rujna u Strasbourgu, prijateljski susret protiv Kuvajta zakazan je tri dana kasnije u Zenici, dok je susret protiv Kazahstana također na rasporedu u Zenici 7. rujna.

Popis Peteva

VRATARI: Irahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić

OBRANA: Branimir Cipetić, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Eldar Ćivić, Anel Ahmedhodžić, Denis Hadžikadunić, Siniša Saničanin, Adnan Kovačević, Aleksandar Jovičić

VEZNI: Amir Hadžiahmetović, Stjepan Lončar, Miralem Pjanić, Amer Gojak, Gojko Cimirot, Rade Krunić, Haris Hajradinović, Miroslav Stevanović, Adi Nalić

NAPAD: Edin Džeko, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak

Kopirati
Drag cursor here to close