Nakon derbija protiv Željezničara

Varešanović: Prijetili su da mi djecu treba kidnapirati

"Prijetili su da mi djecu treba kidnapirati. Ali ništa im ne zamjeram, oni imaju pravo na svoje mišljenje. Ima grupa navijača oko te organizacije, koja ima zadatak da uvijek kada imamo dobre rezultate pišu saopćenja", kaže Varešanović.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2023. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan derbi između Sarajeva i Željezničara je završio bez pobjednika. Momčad Mirze Varešanovića je imala 2:0, ali je na kraju osvojila samo bod.

Nakon utakmice strateg Sarajeva je pričao o samom susretu, ali stvarima koje se dešavaju oko kluba, posljednjih mjeseci, od trenutka kada je upravo Varešanović imenovan za prvog čovjeka na klupi.

"Nedostajali su nam najvatreniji navijači. Poštujem njihovo mišljenje. U klub sam došao prije pet mjeseci. Bio sam ratni zločinac. Prijetili su mu. Telefon mi je pun prijetnji. Sve sam prijavio policiji. Ja sam odrastao na Sjeveru. Ja sam dio njih. Prijetili su da mi djecu treba kidnapirati. Ali ništa im ne zamjeram, oni imaju pravo na svoje mišljenje. Ima grupa navijača oko te organizacije, koja ima zadatak da uvijek kada imamo dobre rezultate pišu saopćenja. Na to su nažalost nasjeli mediji, novinari, čast izuzecima. Meni je samo žao što moji igraču nemaju podršku, oni jedva čekaju da se navijači vrate. Izmanipulirani su od Bordo prijatelja i reći ću to gdje god treba. Ti ljudi su ugasili školu Asim Ferhatović Hase", istakao je Varešanović.

Podsjećamo, još 2004. godine, obitelj Varešanović je proživjela pravi pakao. Jedan od sinova, Mak Varešanović je 8. prosinca te godine otet ispred zgrade u kojoj je obitelj živjela. Pričalo se i pisalo kako su tada otmičari tražili milijun eura. Nakon prave drame koja je nalikovala na ono što samo gleda u filmovima, policija je dva dana kasnije uspjela osloboditi Maka Varešanovića. Policajci su tada uhapsili više osoba koje su zatekli u stanu, a jedan od otmičara teško je ranjen i nešto kasnije je preminuo.

Kopirati
Drag cursor here to close