Ništa ga ne zaustavlja

Van Gaal: Mozak mi još uvijek radi!

"Osjećam jake bolove, zbog toga sam koristio vozilo na treningu. Ali uradio sam pripremu za utakmicu kao i uvijek do sada. Fizički nisam dobro, ali mi mozak i dalje radi" u svom stilu je objasnio Van Gaal.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2021. u 15:03 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji prate međunarodni nogomet, koji su pratili karijeru znaju o kakvom se treneru radi, kakve izjave je spreman dati ili kakve poteze povući. Trenutačno predvodi Nizozemsku kao izbornik i situacija baš nije idealna. Za plasman u Katar im je potrebna pobjeda protiv neugodne Norveške.

Mogli su biti sigurni putnici i prije posljednjeg kola da nisu u Podgorici prokockali velikih 2:0 u posjednjih deset minuta utakmice. Tijekom boravku u kampu reprezentacije, 70-godišnji Louis van Gaal ozlijedio je kuk kada je pao s bicikla. To se je dogodilo kada se je sa ekipom nakon treninga vraćao u hotel.

Operacija nije potrebna, ali trenutno je Van Gaal ovisan o štakama ili invalidskim kolicima. Ipak, bez izbornika nije mogao proći posljednji trening. On se pojavio na terenu u vozilu za golf, kojim je upravljao Henk Fraser, jedan od pomoćnih trenera.

"Osjećam jake bolove, zbog toga sam koristio vozilo na treningu. Ali uradio sam pripremu za utakmicu kao i uvijek do sada. Fizički nisam dobro, ali mi mozak i dalje radi" u svom stilu je objasnio Van Gaal. Ovo je za Van Gaala treći mandat na klupi Nizozemske.

Ranije je vodio "Oranje" od 2000. do 2002. godine, te od 2012. do 2014. Pod njegovim vodstvom Nizozemci su na Svjetskom prvenstvu u Brazili 2014. osvojili treće mjesto. Treći put je došao na klupu nakon što je Frank de Boer podnio ostavku poslije eliminacije na Europskom prvenstvu od Češke.

Kopirati
Drag cursor here to close