Je li vrijeme?

Vaha odlazi u mirovinu?

Bosasnskohercegovački trener tvrdi kako je imao brojne ponude nakon što je dobio otkazu na klupi Maroka, ali da ne planira preuzeti nikoga.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2022. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bh. nogometni stručnjak i bivši izbornik Maroka Vahid Halilhodžić proživljava teške trenutke nakon otkaza kojeg je dobio sa Marokom i za N1 tvrdi da razmišlja o okončanju karijere.

Bosasnskohercegovački trener tvrdi kako je imao brojne ponude nakon što je dobio otkazu na klupi Maroka, ali da ne planira preuzeti nikoga.

“Imao sam nestvarno mnogo ponuda poslije odluke Nogometnog saveza Maroka i vjerovatno do Svjetkog prvenstva, iako su ponude tu, neću preuzeti nijedan angažman, a poslije ću vidjeti”, tvrdi Halilhodžić.

Legendarni Vaha ne može se pomiriti sa činjenicom da je još jednu reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo, a ipak, ponovo dobio otkaz.

“Ova odluka me malo pogodila. Čak i razmišljam da završim na malo čudan način svoju karijeru. To je život, imao sam mnogo i padova i skokova, međutim, ovo je sve malo previše. Razmišljam da kažem hvala nogometu”, rekao je u telefonskom razgovoru za N1 legendarni Vaha.

Podsjetimo, Halilhodžić je sa čak četiri reprezentacije izborio Svjetsko prvenstvo, ali je na Svjetskim prvenstvima nastupio samo jednom kao izbornik, i to sa Alžirom, dok je u Japanu, Obali Slonovače i Maroku dobio otkaz prije početka natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close