Poraz Maroka u Cincinnatiju

Halilhodžić: Da se malo spustimo na zemlju

"Nismo bili loši kao što to pokazuje rezultat. Ovo će nas malo spustiti na zemlju. Znali smo da će biti težak meč jer nismo u najboljoj formi. Možda nas ovo probudi jer se pripremamo za Svjetsko prvenstvo", rekao je Vaha nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 02. 06. 2022. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon svega što se izdešavalo u posljednje vrijeme, rezultat prve naredne utakmice vjerojatno i nije mogao biti drugačiji.

U prijateljskoj utakmici koja je igrana u Cincinnatiju, reprezentacija SAD je razbila Maroko 3:0. Već u prvom poluvremenu za samo šest minuta, Amerikanci su postigli dva gola. Strijelci s bili Aaronson u 26. i Weah u 32. minuti. Sve je zaključeno pogotkom Wrighta u 64. minuti iz jedanaesterca. Ovom pobjedom je selekcija SAD produžila svoj od 24 utakmice bez poraza. Posljednji je bio onaj protiv Meksika u rujnu 2019. godine.

"Nismo bili loši kao što to pokazuje rezultat. Ovo će nas malo spustiti na zemlju. Znali smo da će biti težak meč jer nismo u najboljoj formi. Možda nas ovo probudi jer se pripremamo za Svjetsko prvenstvo", rekao je nakon utakmice Marokov izbornik Vahid Halilhodžić.

Kopirati
Drag cursor here to close