Ždrijeb s čudnom logikom

Upravo ih isprašili: Dinamo opet može izvući Astanu?!

Ne prođe li Dinamo u dvomeču protiv AEK-a, slijedi mu dvomeč za plasman u Europa ligu. Ovo su mogući suparnici: Ludogorets ili Astana, Qarabag ili HJK, Sheriff ili BATE, Häcken ili Žalgiris, Zrinjsk ili Breidablik, Sparta Prag ili Copenhagen...
Sport / Nogomet | 03. 08. 2023. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je poznato što se Lige prvaka u nogometu tiče. Dakle u 3. pretkolu u 'putu prvaka', osim Dinama i AEK-a, susrest će se Rakow i Aris Limassol, Slovan Bratislava i Maccabi Haifa, Olimpija Ljubljana i Galatasaray, Copenhagen i Sparta Prag te Klaksvik i Molde.

U 'putu neprvaka' igraju Rangers i Servette, Panathinaikos i Marseille, PSV i Sturm Graz te Braga i TSC iz Bačke Topole.

Kao potenijcalni protivnici Dinamu se nameću pobjednik dvoboja Rakow – Aris Limassol, Slovan Bratislava – Maccabi Haifa, Klaksvik – Molde te prvak Belgije Antwperp, piše Sport Klub.

U slučaju da prođe atenski AEK Dinamo će u play-offu Lige prvaka sigurno biti nositelj. Mogući suparnici bit će mu neki od nenositelja, konkretno, pobjednik iz ogleda Slovan Bratislava-Maccabi Haifa, Klaksvik-Molde, Antwerp ili pobjednik ogleda između Antwerpa i Arisa iz Limassola.

No, što se događa ako Dinamo, koji je osigurao Konferncijsku ligu ne uspije u dvije utakmice izbaciti prvaka Grčke? Tada mu slijedi dvomeč za plasman u Europa ligu.

Dakle, ovo su mogući suparnici: Ludogorets ili Astana, Qarabag ili HJK, Sheriff ili BATE, Häcken ili Žalgiris, Zrinjsk ili Breidablik, Sparta Prag ili Copenhagen, Slovan Bratislava ili Makabi Haifa, Aris L. – Rakow, Olimpija – Galatasaray, Klaksvik – Molde.

Vidljivo je da Dinamo može ponovno dobiti Astanu za protivnika, ali i mostarski Zrinjski!

Kopirati
Drag cursor here to close