Nezadovoljstvo je sve veće

Navijači Manchester Uniteda žestoko protiv vlasnika

"Međutim ovo ne znači da je Manchester United kao klub pao, jednostavno smo na svom putu posrnuli. kada posrnete, morate razmišljati brzo i jasno kako biste povratili ravnotežu kako biste mogli nastaviti dalje", mišljenja je Ralf Rangnick.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2022. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Manchester Uniteda se nikada nisu pomirili sa činjenicom da su braća Glazer preuzela klub, pa mnogi i danas smatraju kako su oni
najveći krivci za rezultatski pad ovog velikana europskog nogometa. "Love United, hate Glazers" i "United are the team for me", odjekivalo je oko Old Trafforda prije utakmica sa Brentfordom, baš kao i za vrijeme utakmice. I sve se nekako vrtilo oko brojke 17. Naime, toliko dugo su braća u klubu. Tako su onu najvatreniji navijači bojkotirali prvih 17 minuta utakmice za tih 17 godina vladavine, ali su isto tako napustili tribinu u 73.minuti, znači 17 minuta prije kraja.

I to nije bilo sve. Prije utakmice su svoje neraspoloženje iskalili na policiji i gostujućim navijačima koji su bili meta napada. Ova sezone bi Manchester United mogao osvojiti najmanje bodove na kraju od kada se igra Premiership.

"Za kratko vrijeme koliko sam u klubu, vidio sam nezadovoljne navijače. Ova sezona je očito bila teška za sve, navijači su sigurno povrijeđeni. Međutim ovo ne znači da je Manchester United kao klub pao, jednostavno smo na svom putu posrnuli. kada posrnete, morate razmišljati brzo i jasno kako biste povratili ravnotežu kako biste mogli nastaviti dalje. Za mene je sada situacija jasnija i znam u kojem bi smo pravcu mogli ići", naglasio je budući savjetnik u klubu i novi izbornik Austrije, ovih dana još uvijek trener Ralf Rangnick.

Kopirati
Drag cursor here to close