Spačka kod Čačka

Uništen teren: Oni stvarno igraju preko one stvari

Niželigaški klubovi ionako jedva preživljavaju pa je ovo nenadani trošak. Teren će se morati obnoviti, nitko ne želi igrati preko 'one stvari'
Sport / Nogomet | 25. 04. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netko je preko noći upao na nogometni teren u Slatini kod Čačka na kojem igraju dva srpska niželigaša.

U kanti su imali sredstvo za špricanje voća i smjesu koja uništava travu.

''Svi smo u šoku. Ne znamo kako je netko tako precizno nacrtao nešto u ovakvoj dimenziji. Pa to je falus od 90 metara!'', kaže Nemanja Đorđević iz FK Slatine, niželigaškog kluba iz Čačka u Srbiji, kojem su vandali preko noći 'ukrasili' teren.

''To nas je dočekalo u ponedjeljak ujutro, vjerojatno su to napravili preko noći, kantom u kojoj je bilo sredstvo za špricanje voća u kombinaciji sa smjesom koja uništava travu. Nevjerojatno je da su to nako precizno napravili'', rekao je Đorđević.

Niželigaški klubovi ionako jedva preživljavaju pa je ovo nenadani trošak. Teren će se morati obnoviti, nitko ne želi igrati preko 'one stvari', pišu 24sata.hr.

''Već u subotu i nedjelju imamo dvije utakmice, to su derbiji i ne bi baš bilo pristojno da igramo na ovakvom terenu'', dodao je Đorđević.

Stadion u Slatini kraj Čačka koriste dva kluba, FK Slatina iz Slatine i FK Mršinci iz istoimenog sela. Mještani Slatine smatraju kako je ovo 'umjetničko djelo' najvjerojatnije rezultat osvete, a moguće je i da se radi o šali.


Kopirati
Drag cursor here to close