Arsenal u 88. minuti na vrh tabele

Ukazao se Kai Havertz i zabio gol

Igrač s najlošijim procentom realizacije je u 88. minuti iskoristio ubacivanje Sake da glavom zatrese mrežu.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2023. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenal je na vrhu Premiershipa. U 200. utakmici Mikela Artete na čelu Gunnersa, Brentford je pao u samo finišu. Iako je Španjolac napokon u sastavu imao Martina Odegaarda i Gabriela Jesusa, povratnike nakon ozljede, stvari se nisu razvijale po Arsenal kako je planirano.

Dobro uvježbana obrana Thomasa Franka stvarala je dosta problema gostima koji nisu odustajali. Zbog dogovora o posudbi Španjolca, Ramsdale se vratio na gol i zamalo je koštao svoju ekipu već u ranoj fazi utakmice. Skoro je njegov kiks iskoristio Mbeumo, ali se na pravom mjestu našao Rice. Arsenal je došao do gola u 42. minuti,

Trossard je pogodio, međutim nakon VAR-a sve se vratilo na početak. Opasno je živio Arsenal u 77. minuti, Maupay je imao priliku, ali je ostalo 0:0.

Dvije minute kasnije Martinellija je zamijenio Havertz koji se muči od početka sezone. Igrač s najlošijim procentom realizacije je u 88. minuti iskoristio ubacivanje Sake da glavom zatrese mrežu. Nakon osam sati čekanja, Havertz je strijelac, Arsenal je na vrhu tabele.

Negdje upravo u ovo vrijeme prošle godine se našao na prvom mjestu, ali utrku nije izdržao do kraja.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close