Umjesto Rusa...

UEFA: Susret Srbije i Engleske u Gelsenkirchenu utakmica visokog rizika

Napominju da se navijače iz obje zemlje smatraju opasnima i da imaju dugu povijest nereda na klupskim i reprezentativnim utakmicama širom Europe.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2023. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska nogometna federacija (UEFA) nakon jučerašnjeg žrijeba grupa za Europsko prvenstvo identificira utakmice visokog rizika, a prvu je pronašla u duelu između Srbije i Engleske u Gelsenkirchenu 16. lipnja, piše španjolski As.

Tom prilikom napominju da se navijače iz obje zemlje smatraju opasnima i da imaju dugu povijest nereda na klupskim i reprezentativnim utakmicama širom Europe.

Španjolci su podsjetili na duel Engleske i Rusije u Marseilleu na Euru 2016. godine kada su njihovi navijači imali vlastitu bitku koja je završila brojnim ozlijedama i uhićenjima.

"Sad su tu Srbi umjesto Rusa i slika je slična. Termin utakmice od 21:00 sat znači da će se tijekom dana popiti puno alkohola, a kako se radi o prvoj utakmici na turniru, to povećava nesigurnost jer najopasniji ultrasi još neće biti pod kontrolom", piše As.

Podsjetimo, Srbija i Engleska su izvučeni u skupini C Europskog prvenstva, a preostala njihova dva rivala su Slovenije i Danska.

 

Kopirati
Drag cursor here to close