Liverpool ponudio 127 milijuna

U rekordnom transferu Caicedo dolazi na Anfield

Nije ni čudo što je Brighton prihvatio ponudu s obzirom na to da je ona bila 127 milijuna eura. Rekordna. Do sada je Liverpool najviše novca dao za Virgil van Dijk kada je došao iz Southamptona za 85 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 11. 08. 2023. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dogovor je nezvanično pao u ranim jutarnjim satima. Negdje u dva sata ujutro. Liverpool i Brighton su postigli dogovor pa su Redsi dan prije početka nove sezone oborili rekord. Moises Caicedo dolazi
na Anfield, Brighton je prihvatio ponudu za Ekvadorca i transfer će uskoro biti službeno potvrđen.

Chelsea je mjesecima pokušavao dovesti Caiceda, no Brighton je uporno odbijao njihove ponude, koje su bile manje od 100 milijuna eura. Caicedo je dogovorio osobne uvjete s Redsima i danas će odraditi liječničke preglede u Liverpoolu. Nije ni čudo što je Brighton prihvatio ponudu s obzirom na to da je ona bila 127 milijuna eura. Rekordna. Do sada je Liverpool najviše novca dao za Virgil van Dijk kada je došao iz Southamptona za 85 milijuna eura. Istovremeno, ovaj transfer je rekordan ove sezone u Premiershipu, za jedanaest milijuna teži od onog Declana Ricea u Arsenal.

Zanimljivo je kako se Liverpool na rekordni transfer odlučio nakon što je Chelsea ponudio 3 milijuna eura više za Belgijca Romea Laviju iz Southamptona. Izgledno je da će se 19-godišnji veznjak nakon rekordne kupovine Caiceda ipak preseliti u London, iako je dugo bio velika želja Jürgena Kloppa.

Caicedo trenutno prema Transfermarktu vrijedi 75 milijuna eura, a prošle sezone je za Brighton odigrao 43 utakmice te upisao gol i asistenciju. Za Ekvador ima 32 nastupa i tri gola.

Kopirati
Drag cursor here to close