Nova situacija

Liverpool dovodi Mbappea koji će onda produžiti za - Madrid?!

Na Anfieldu bi platili određeni iznos PSG-u da im ga prepusti na posudbu te bi u potpunosti preuzeli Mbappeovu plaću za ovu sezonu, a ona iznosi 60 milijuna eura brutto.
Sport / Nogomet | 30. 07. 2023. u 10:46 Bljesak.info/Gol.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trakavica oko Kyliana Mbappea i njegove budućnosti se nastavlja, ovaj put kao glavni akter u priču je uletio - Liverpool.

Engleski mediji pišu da su Redsi osmislili plan kako da barem jednu sezonu francuski reprezentativac igra za njih. Stupili su u pregovore s PSG-om oko posudbe, smatrajući da bi mogli uspjeti nagovoriti Parižane koji se ionako već mire s odlaskom svog najboljeg igrača.

Situacija oko Mbappea poznata je cijelom svijetu, ali nije zgorega ponoviti. On ima ugovor s PSG-om do ljeta 2024. uz opciju produljenja za još jednu sezonu, ali u tom slučaju obje strane moraju pristati na produžetak suradnje. Francuz to nikako ne želi, on je već naumio ostati u Parizu još godinu dana i onda iduće ljeto bez odštete, kao slobodan igrač, potpisati za Real Madrid.

Njegove namjere osujetili su čelni ljudi PSG-a koji ne žele izgubiti golemi novac pa bi ga htjeli već ovo ljeto prodati u Real čijem su predsjedniku Florentinu Perezu poručili da ga može dobiti ukoliko plati 200 milijuna eura. Perez to ni u ludilu ne želi učiniti jer zna da ako se strpi godinu dana može ga dobiti besplatno.

I tu onda u priču ulijeće Liverpool. Na Anfieldu bi platili određeni iznos PSG-u da im ga prepusti na posudbu te bi u potpunosti preuzeli Mbappeovu plaću za ovu sezonu, a ona iznosi 60 milijuna eura brutto. Time bi Parižanima uštedjeli solidan iznos za igrača koji ionako više ne želi igrati za njih, a usput bi u svoje redove doveli ponajboljeg svjetskog nogometaša s kojim bi se ove sezone mogli potući za sve trofeje, uključujući i onaj u Ligi prvaka.

To što bi onda nakon toga Mbappe otišao u Real Liverpoolu ne bi predstavljao nikakav problem.

Kopirati
Drag cursor here to close