HŠK Zrinjski

U ponedjeljak kreće prodaja ulaznica za susret protiv Islanđana

Napominjemo kako se s jednom sezonskom ulaznicom može kupiti maksimalno jedna ulaznica za navedeni susret.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2023. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak započinje pretprodaja ulaznica za prvi susret III. kola kvalifikacija za UEFA Europsku ligu između HŠK Zrinjski Mostar i islandskog Breidablika za sve vlasnike sezonskih ulaznica!

Isti će svoju ulaznicu moći kupiti po cijeni od 20 KM na prvom katu Mepas Malla od 12 do 18 sati uz predočenje osobnog dokumenta i sezonske ulaznice.

Napominjemo kako se s jednom sezonskom ulaznicom može kupiti maksimalno jedna ulaznica za navedeni susret.

Svi oni koji su popunili online formu na sezonske.hskzrinjski.ba u ponedjeljak će moći preuzeti svoje sezonske ulaznice te istovremeno osigurati i ulaznicu za sljedeći europski susret.

Ukoliko pak sutra odlučite kupiti svoju sezonsku ulaznicu na licu mjesta, to će biti moguće te ćete također ostvariti i pravo prvokupa ulaznice za naš sljedeći europski susret u četvrtak.

Slobodna prodaja započet će u utorak od 10 sati na prvom katu Mepas Malla. Svaka osoba moći će kupiti maksimalno tri ulaznice.

Iz kluba je također potvrđeno kako će stadionski kapacitet za ovaj ogled biti povećan s obzirom na to da će u prodaji biti i ulaznice za tribinu zapad gore i to po cijeni od 15 KM.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski je krajem srpnja krenuo s radovima na gornjem dijelu zapadne tribine kako bi povećao kapacitet stadiona za naredne utakmice.

Kako smo ranije izvijestili, radilo se na premještanju stolica na gornji dio zapadne tribine iznad "A" sektora te montiranju brojača te WC-ova kako bi se ispunili zahtjevi za odobrenje i dijela gornje tribine stadiona.

U prethodne dvije europske utakmice (Urartu, Slovan), mnogi navijači mostarskog kluba ostali su razočarani jer nisu uspjeli doći do karte, a stadion je u obje utakmice bio rasprodan u rekordnom vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close