Pogođen petardom, utakmica prekinuta

U Pireju stradao igrač Panathinaikosa

Nakon teške ozljede Huankara uzrokovane petardom,, Panathinaikos se povukao u svlačionicu i utakmica je prekinuta u 53. minuti, nakon gola Olympiacosa.
Sport / Nogomet | 23. 10. 2023. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za nogomet u Grčkoj ništa novo. Pa i sport ako hoćete uopće. Na rasporedu je bio jedan od derbija, onaj između Olympiakosa i Panathinaikosa. Na kraju je prekinut u 53. minuti.

Panathinaikos je poveo u prvom dijelu, a domaćin je izjednačio odmah početkom drugog dijela. Kada je Olympiakos zabio počelo je veliko njegovih navijača koji su sve popratili bakljama i pirotehnikom, a u tom slavlju je ozlijeđen igrač gostiju Huankar.

"Nakon teške ozljede Huankara uzrokovane petardom,, Panathinaikos se povukao u svlačionicu i utakmica je prekinuta u 53. minuti, nakon gola Olympiacosa", prenosi grčka Gazzetta

Video: Prekid utakmice u Pireju 

Portal Flash piše kako je Panathinaikos napustio stadion i da će više o nastavku utakmice biti objavljeno kasnije. Nesretni Španjolac Huankar se u trenutku slavlja Olympiakosovih navijača zagrijavao kada ga je pogodila petarda. Odmah je pao na pod i na nosilima je morao napustiti stadion. S njim su s terena otišli i njegovi suigrači.

Kopirati
Drag cursor here to close