Prešli svaku granicu

U kući Maguirea postavljena bomba?

Porazi od Evertona i Liverpoola značajno su udaljili momčad od željenog cilja.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2022. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper Manchester Uniteda, 29-godišnji Harry Maguire u zadnje je vrijeme česta meta kritičara nakon loših predstava svoga kluba.

Porazi od Evertona i Liverpoola značajno su udaljili momčad od željenog cilja, a to je plasman među prve četiri momčadi u Premier ligi.

Nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone bit će dakle, teško izboriti, a navijači su još jednom pokazali svoju tamnu stranu. Ne samo da Maguirea kritiziraju zbog loših igara i slabe forme, već mu prijete i - bombom!

Engleski list The Sun donosi da je policija u Cheshireu dobila dojavu o bombi u vili gdje Maguire živi sa svojom zaručnicom Fern Hawkins i njihove dvije kćerkice. Policija je poslana na teren sa psima kako bi pretražila područje, a istraga je i dalje u tijeku. Maguire je za bombu saznao putem svog e-maila, stigla mu je poruka o tome da je bomba postavljena u njegovoj kući.

Istina je da Maguire i ostatak momčadi Manchester Uniteda redovno dobiva prijetnje smrću putem njihovih društvenih mreža, ali ovo je ipak malo previše. Kapetan Manchester Uniteda je, očito, prvi iskusio žešći gnjev navijača, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close