Zbog greške drugih

TV komentator Šapit na udaru, dobio prijetnje

Razlog je činjenica da je Facebook stranica Prva Hrvatska Liga, koju prati oko 50.000 ljudi, objavila Šapitovu izjavu koju on sam u prijenosu nije rekao.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2022. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

TV komentator Marko Šapit je bio zadužen za komentar prijenosa revanš utakmice play offa Konferencijske lige, Hajduk - Villarreal.
Hajduk je istu izgubio s 2:0, a nakon susreta su na Šapitovu adresu stigle brojne prozivke i uvrede. Razlog je činjenica da je Facebook stranica Prva Hrvatska Liga, koju prati oko 50.000 ljudi, objavila Šapitovu izjavu koju on sam u prijenosu nije rekao.

"Marko Šapit večeras u prijenosu HNK Hajduk Split - Villarreal: "Dobrodošli na stadion najvećeg hrvatskog kluba", objavili su na Facebook stranici Prva Hrvatska liga.

Sporna objava kasnije je uklonjena, pravdali su se hakiranjem stranice, ali u međuvremenu je objava uzela maha i poznati TV komentator je dobio prijetnje.

"Sinoć su jazavci ili bolje rečeno idioti koji vode FB profil Prva Hrvatska Liga objavili post u kojemu su me optužili da sam na početku prijenosa utakmice Hajduk - Villarreal izjavio nešto što naravno nisam. Isprva sam se mislio uopće ne baviti tim bijednicima, ali s obzirom da situacija izmiče kontroli moram reagirati. Sporni post ne želim objavljivati, dovoljno se već proširio, samo ponavljam da je apsolutno lažan i neistinit.

Ovo što vidite je njihov pokušaj popravka situacije, ha ha sorry stari netko nam je nakratko hakirao profil. Bravo majstori super ste. Ma odlični! To što se mene od sinoć vrijeđa i napada zbog vaše za***ancije, zloće, gluposti ili lošeg smisla za humor to kao nema veze. E pa...ima veze! Svi koji imaju neki savjet kako ovdje utjerati pravdu i natjerati gospodu ili gospodina da plati slobodno nek se jave (Toni na tebe apsolutno računam).

Ovima koji su vrijeđali mogu samo čestitati i poželjeti nastavak tih njihovih bijednih života u kojima nemaju pametnijeg posla. Ovima koji su prijetili...njima nemam šta reći, s njima će razgovarati oni čija je to dužnost" - napisao je Šapit na svom profilu.

U međuvremenu su iz Prve Hrvatske Lige uputili svoje isprike.

"Ispričavamo se zbog nekih objava večeras, koje su naknadno uklonjene, netko nam je hakirao račun. Objave za Marka Šapita i Valdasa Dambrauskasa nisu bile naše i obrisane su", napisali su na Prva Hrvatska Liga.

Kopirati
Drag cursor here to close