'Blišti'

Mirta Šurjak zbog sakoa i pokazivanja dekoltea postala viralni hit

Reporterka Mirta Šurjak je uzimajući izjave nogometaša Hajduka, koji su doživjeli gorak domaći poraz od Villarreala, postala apsolutni hit na društvenim mrežama.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:  TIKTOK/SCREENSHOT / Mirta Šurjak u svom elementu...

HRT-ova sportska dopisnica iz Splita javljala se u eter s terena tijekom utakmice Hajduka protiv Villarreala. Atraktivna Splićanka uistinu je izvrsna novinarka, ali često sadržaji njezinih priloga i javljanja uživo ostanu u sjeni njezina seksipila.

Po završetku utakmice na Poljudu obavljala je vrijedno svoj zadatak i prikupljala izjave igrača i trenera, a pritom joj je najveći problem zadavao njezin outfit.

Upravo zato, završne riječi nakon utakmice ostat će očito upamćene po tome kako se novinarka odjenula, a svi su gledali zbog jednog jedinog razloga.

Naime, Mirta je uzimajući izjave nogometaša Hajduka, koji su doživjeli gorak domaći poraz, postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Odjevena u traperice visokog struka, pripijenu bijelu majicu koja je otkrivala dubok dekolte i struk te ogrnuta crvenim kratkim sakoom, Mirta je kao i uvijek privlačila pažnju svojom pojavom.

Međutim njezine prave muke krenule su u javljanju uživo, kada je neprestano prevrtala po ovratniku sakoa i uporno pokušavala staviti svoje obline u prvi plan.

Iako se nije dala smesti te je pozorno slušala i postavljala nova pitanja svojim sugovornicima, Mirta nije ostala mirna sve do kraja javljanja.

Rezultat su brojni isječci objavljeni na mrežama te kadrovi koji se šire grupama na What'sAppu, a u jednom od njih skupina navijača kod kuće pred TV ekranom komentira Mirtino otvaranje sakoa i oduševljeno uzvikuje svaki put kada pokaže dekolte. 

Kopirati
Drag cursor here to close