Topala

U Posušju odigran turnir Kupa BiH u golfu

Zbog najave još jače i veće kiše i vjetra drugi dan turnira je otkazan, tako da su odlukom komisije i uobičajenih pravila saveza, pobjednici proglašeni nakon igre prvog dana.
Sport / Ostali sportovi | 16. 05. 2023. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Golf klub Posušje, odnosno Topala, ovaj vikend okupio je 37 igrača, od toga 4 dame i 5 juniora, na turniru KUP BiH koji se igra dva dana i boduje se za Masters.

Velika kiša je dosta utjecala na igru, pa je nekoliko natjecatelja odustalo prije samog kraja, no većina igraca je ipak završila prvi dan.

Zbog najave još jače i veće kiše i vjetra drugi dan turnira je otkazan, tako da su odlukom komisije i uobičajenih  pravila saveza, pobjednici proglašeni nakon igre prvog dana.

Golferica i poznata voditeljica Maja Čengić Miralem je vodila program i proglašavanje pobjednika.

Predsjednik kluba Josip Grubišić se zahvalio svim igračima na dolasku iz Sarajeva, Zavidovića, Splita, Crne Gore, Rusije i Amerike, te uručio pehare.

Kod dama najbolja je bila Nina Banović koja je imala 81 udarac. Druga je bila Najda Bauk s 88 udaraca. Treća je bila Alama Mekić-Tatargić s 89 udaraca.

U muškoj konkurenciji, pobjednik turnira je Mladen Mušura koji je odigrao 63 udarca sto je -1.

Organizator ističe i sve pohvale i Tihi Parlovu koji je bio drugi sa 65 udarac odnosno +1. Takoder, pohvale i Karlu Zovki koji je u ovako jakoj konkurenciji bio treći.

Sponzor ovog turnira bio je Meggle BiH.

Sljedeći vikend u Posušju na Topali će se igrati prvo i drugo kolo Lige BiH 2023., GK Posušje brani naslov prvaka od prošle godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close