Nije dugo trebalo

Turci pronašli krivce za poraz od Hrvatske

Mateo Kovačić zabio je jedan pa drugi pogodak i tako odveo utakmicu na naš mlin. Ovakav je ishod razočarao turske medije koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka osuli paljbu na izbornika Stefana Kuntza.
Sport / Nogomet | 29. 03. 2023. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je odnijela sva tri boda iz Turske u kvalifikacijama za Euro 2024, ali opasno su Vatreni visjeli u začetku utakmice.

Motivirani domaćini, nošeni podrškom 40-ak tisuća navijača, navaljivali su na hrvatska vrata, prijetili i dominirali, ali i promašivali velike šanse.

No, kako to već biva u nogometu, kazna im je vrlo brzo stigla – Mateo Kovačić je zabio jedan pa drugi pogodak i tako odveo utakmicu na naš mlin. Ovakav je ishod razočarao turske medije koji su nakon posljednjeg sučevog zvižduka osuli paljbu na izbornika Stefana Kuntza.

Traži se čak njegova ostavka, ali tamošnji mediji pronašli su još jednog krivca – glavnog suca utakmice Andreasa Ekberga iz Švedske, piše Gol.hr

Zamjeraju mu što duel Josipa Šutala i Ferdija Kadiogluka nije označio kao kazneni udarac početkom drugog poluvremena.

"Luda odluka u Bursi", piše Hurryiet pa nastavlja:

"Andreas Ekberg obilježio je večer sa svojim kontroverznim odlukama. Činjenica da švedski sudac nije svirao kazneni udarac, privukla je velike reakcije na društvenim mrežama".

Također, oglasio se i tamošnji Sabah koji tvrdi da je to bila skandalozna odluka koja je obilježila utakmicu u Bursi.

Kopirati
Drag cursor here to close