Serie A

Tudorova Verona poslije Lazija srušila i moćni Juventus!

Verona je do vodstva od 2-0 stigla u razmaku od 11. do 14. minute kada je ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone dva puta tresao mrežu iza Szczesnyja.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2021. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedavno je Verona srušila Lazio uz četiri gola Giovannija Simeonea, a sad je isti strijelac bio u glavnoj ulozi spektakularne pobjede protiv Juventusa 2:1 u 10. kolu Serie A.

Verona je do vodstva od 2-0 stigla u razmaku od 11. do 14. minute kada je ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone dva puta tresao mrežu iza Szczesnyja.

Prvi je put iskoistio kardinalne pogreške u gostujućoj obtani, da bi drugi put sjajnim udarcem izvan kaznenog prostora pogodio sam gornji lijevi kut suparničkih vrata.

Juventus je do kraja susreta uspio tek smanjiti na 2-1 preko McKenniea u 80. minuti, javlja Hina.

Boško Šutalo ušao je u igru za Veronu u 67. minuti.

Ovom pobjedom Verona trenera Igora Tudora se bodovno izjednačila s Juventusom, ali je zbog bolje razlike pogodaka sedma, dok je Juventus osmi sa 15 bodova.

Atalanta i Lazio podijelili su bodove nakon remija 2-2, iako je Lazio dva puta vodio.

U prvom poluvremenu Lazio je poveo golom Pedra u 19. minuti, da bi u jedinoj minuti sudačke nadoknade Zapata nakon odlične solo-akcije poravnao na 1-1.

U 74. minuti Toma Bašić odlično je proigrao kapetana i prvog strijelca Lazija Immobilea koji doveo rimski sastav u vodstvo od 2-1.

Lazio je držao stečenu prednost do sudačke nadoknade da bi u četvrtoj minuti dodatka De Roon pogodio donji lijevi kut nemoćnog Reine za konačnih 2-2.

Rezultati:

Atalanta - Lazio 2-2 (Zapata 45+1, De Roon 90+4 / Pedro 19, Immobile 74)

Verona - Juventus 2-1 (Simeone 11, 14 / McKennie 80)

Torino - Sampdoria 3-0 (Preat 17, Singo 52, Belotti 90+3)

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close