Slatka osveta Tudorova

Tudor: Pričajmo o mojoj Veroni

"Što s "mojim" Juventusom? Bolje pričajmo o "mojoj" Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje. Čestitam igračima koji su dali sve od sebe i nismo mogli biti u boljoj situaciji od prednosti 2-0 na poluvremenu.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2021. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje tri utakmice Juventus je uhvatio samo jedan bod. Nakon remija u derbiju protiv Intera, u razmaku od tri dana, doživio je dva poraza. Dva neočekivana, od Sassuola, pa onda i Verone. I već sada ima 16 bodova manje od vodećeg dvojca, Napolija i Milana, nakon samo jedanaest odigranih kola.

Početak sezone kakav sigurno nisu očekivali u Juventusu. Da stvar bude gora po Juventus, u posljednjem kolu ih je porazila momčad koju s klupe vodi Igor Tudor. Tudor, bivši igrač Juventusa, koji je smijenio Andreu Pirla i njega kao pomoćnika u finišu protekle sezone. Zato se nakon subotnje pobjede priča i piše o osveti. Junak utakmice je bio ove sezone vrlo raspoloženi Giovanni Simeone, koji je sada na osam postignutih golova.

"Što s "mojim" Juventusom? Bolje pričajmo o "mojoj" Veroni. Sretan sam, proveo sam mnogo godina u Torinu, ali sada se borim ovdje. Čestitam igračima koji su dali sve od sebe i nismo mogli biti u boljoj situaciji od prednosti 2-0 na poluvremenu. U nastavku je Juve podigao tempo i stvorio nam probleme, ali jako smo se dobro branili", rekao je Tudor.

Naravno, nakon utakmice Massimiliano Allegri je pričao neku drugu priču:

"U lošoj smo situaciji, moramo prihvatiti realnost da smo trenutno momčad sredine tablice. Možemo se izvući iz ove situacije s malo više odlučnosti i kvalitete. Nikako nemamo pravo na samosažaljenje. Juventus je u ovom trenutku u svojevrsnom procesu, imale su to sve velike momčadi. Znam da navijači nisu navikli, ali ovo je sad naša realnost," rekao je nakon utakmice Allegri.

Kopirati
Drag cursor here to close