Marseille nije osigurao Ligu prvaka

Tudor: Kad ovoj ekipi fali motivacije, rezultat ne prašta

"Nažalost, nakon poraza u Lensu smo malo popustili, a kad ovoj ekipi fali motivacije, rezultat ne prašta. Ovo je samo jedna utakmica, kad cijelu sezonu uzmem u obzir, ponosan sam na ovu momčad", istakao je nakon utakmice Tudor.
Sport / Nogomet | 28. 05. 2023. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku su izgledali jako dobro. Činilo se kako bi mogli zaprijetiti PSG-u, ali su polako počeli gubiti korak. Od posljednje četiri utakmice dobili su samo jednu. Da stvar bude gora poraženi su od direktnog konkurenta u borbi za drugo mjesto, Lensa. Na kraju u posljednjem susretu bolji je bio i Brest pa će Marseille u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Magnetti je doveo goste u vodstvo u 57. minuti, izjednačio je Mbembe u 75., ali je Camara u 81. minuti postavio konačan rezultat. Domaći navijači nisu bili previše zadovoljni krajnjim ishodom.

"Bilo je pozitivnih stvari, iz ove smo momčadi izvukli maksimum i igrali dobar nogomet. Bili smo dobri i u Ligi prvaka, Kupu... Ovo je za nas bila dobra sezona, zadovoljan sam. Nažalost, nakon poraza u Lensu smo malo popustili, a kad ovoj ekipi fali motivacije, rezultat ne prašta. Ovo je samo jedna utakmica, kad cijelu sezonu uzmem u obzir, ponosan sam na ovu momčad. Jedino što sam se nadao da ćemo imati bolji plasman u prvenstvu, ali, iza nas su ostali veliki klubovi poput Monaca, Lyona, Rennesa. Puno su nam golova zabili braniči i veznjaci, a oni koji bi to trebali raditi, čiji je to posao, naših nekoliko napadača nije napravilo tu razliku", pojasnio je Tudor. Njegova sudbina je krajnje upitna na klupi Marseille, posljednjih dana u Francuskoj mediji pišu kako je on već bivši.

Kopirati
Drag cursor here to close