Zbog teške naravi

Hoće li Marseille smijeniti Tudora na kraju sezone?

Bruno Blanzat, novinar France Bleu Provence – a je objavio kako na kraju sezone Marseille sigurno daje otkaz Igoru Tudoru. Tu vijest je Blanzat potkrijepio objašnjenjem kako uprava kluba više ne može trpjeti Tudorove sukoba se igračima.
Sport / Nogomet | 22. 05. 2023. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Marseille u subotu poražen na gostovanju kod Lillea 1:2, a Lens je dan kasnije svladao u gostima Lorient 3:1, postalo je jasno da će momčad Igora Tudora završiti na trećem mjestu Ligue 1.

Dva kola prije kraja Marseille ima pet bodova manje u odnosu na Lens, i pravo čudo bi se trebalo dogoditi da Marseille izbori drugo mjesto i izravni plasman u Ligu prvaka.

No osim poraza, još jedna vijest je potresla Marseille. Bruno Blanzat, novinar France Bleu Provence – a je objavio kako na kraju sezone Marseille sigurno daje otkaz Igoru Tudoru.

Tu vijest je Blanzat potkrijepio objašnjenjem kako uprava kluba više ne može trpjeti Tudorove sukoba se igračima, od kojih je posljednji s Dimitrijem Payetom i Nunom Tavaresom, koji nisu bili ni na klupi na gostovanju kod Lillea.

S druge strane, brojni novinari koji prate Marseille vjeruju da će Tudor ostati do kraja ugovora, koji mu vrijedi do ljeta 2024. godine. Pogotovo kad se uzme u obzir da je predsjednik Pablo Longoria stao uz Tudora odmah na početku sezone, kada mu je bilo najteže.

"Glasine o otkazu Tudoru su ništa više nego medijski cirkus. Ukratko, nedavni rezultati Marseillea pogoduju glasinama o odlasku, a sezona Igora Tudora otvorena je za kritike u mnogim točkama. Međutim, imam osjećaj da je Marseille na pravom putu i bilo bi šteta početi ispočetka ovog ljeta", izjavio je Marwan Belkacem, novinar dobro upućen u zbivanja unutar OM-a, prenosi Sport Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close