Frustracije na golu

Trvenje Neuera i Ter Stegena oko njemačkog broja jedan

Ter Stegen je nedavno javno iskazao svoje nezadovoljstvo što ne brani u reprezentaciji, te je uslijedio odgovor golmana Bayerna.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2019. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild /  Manuel Neuer i Marc Andre ter Stegen

Dva vratara svjetske klase, ter Stegen i Neuer, nemaju sreće što brane za istu reprezentaciju. Bolje reći, jedan brani, a drugi smatra da zaslužuje šansu, a nje nema

Marc Andre ter Stegen i Manuel Neuer godinama se bore za 'jedinicu' u reprezentaciji Njemačke.

Nije lako izabrati golmana u Njemačkoj, pošto se radi o dva vratara koji spadaju među ponajbolje na svijetu. Ter Stegen briljira na golu Barcelone, Neuer sjajan na golu Bayerna, ali su konkurencija u reprezentaciji.

Ter Stegen je nedavno javno iskazao svoje nezadovoljstvo što ne brani u reprezentaciji, te je uslijedio odgovor golmana Bayerna.

'Čuo sam šta je rekao i to mi se nije svidjelo jer mi je to mogao reći direktno. Mi smo tim i trebamo učiniti sve moguće da pobijedimo. Iskreno, mislim da je jedini razlog tome što branim dobro', rekao je Neuer.

Sada je uslijedio odgovor kolege iz Barcelone.

'Ne možete očekivati da igrači koji ne igraju budu sretni zbog toga. Manuel ne mora ništa reći o svojim osjećajima, to je moje osobno mišljenje. Ako vidite kako sam se ponašao u posljednjih nekoliko godina, onda smatram da su takve izjave, kao ova njegova, neprimjerene', rekao je Ter Stegen.

Neuer je rekao da ne zna jesu li ter Stegenove izjave 'pogodne' za repreentaciju.

'Ja sam timski igrač i uvijek mislim za dobrobit u momčadi', istaknuo je Neuer.

I dok bi neke nacionalne vrste 'ubile' za dobroga vratara, Nijemci u ovome trenutku imaju taj luksuz da je primjerice Bernd Leno, vratar Arsenala, tek treći u reprezentaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close