Iako nije dobila priznanje

Trinity Rodman je privukla veliku pažnju

"Ne mogu vjerovati da sam noominirana. Činjenica da ću biti u blizini nevjerojatnih igrača, nema veze što sam nominirana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san", rekla je Trinity
Sport / Nogomet | 18. 10. 2022. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nije proglašena najboljom, kćerka Dennisa Rodmana je privukla ogromnu pažnju medija za dodjeli Zlatne lopte.

Mnogi nisu niti znali o kome se radi, pa su se pitali, tko je osoba koja sjedi u blizini napadača PSG-a Kyliana Mbappea. Naime, riječ je o Trinity Rodman koja je priznala okupljenim novinarim kako se nije uopće nadala da će biti nominirana među 20 najboljih igračica na svijetu.

Rodman je iza sebe imala sjajnu sezonu s Washington Spiritom, u kojoj je dovela svoju momčad do naslova u NWSL-u te osvojila nagradu za rookiea godine u ligi.

Ova 20-godišnjakinja debitirala je u američkoj ženskoj nacionalnoj reprezentaciji u veljdači ove godine i do danas je upisala sedam nastupa, a čini se da će biti jedna od glavnih uzdanica američke reprezentacije.

"Ne mogu vjerovati da sam noominirana. Činjenica da ću biti u blizini nevjerojatnih igrača, nema veze što sam nominirana s njima, jako poštujem sve te igrače i to je za mene san.Puno se toga dogodilo do sada i možete samo sanjati, ali mislim da ću samo nastaviti gurati naprijed i da ću davati sve od sebe" rekla je Trinity.

U ženskoj konkurenciji pobijedila je španjolska nogometašica i igračica Barcelone Alexia Putellas, koja je ovu nagradu osvojila drugi put u nizu.

Kopirati
Drag cursor here to close