Pobjeda nad Posušjem

Trijumfalan povratak Veleža na svoj stadion, navijači napunili tribine

Velež je pobjedom 2:0 nad Posušjem proslavio plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine, ali ujedno i povratak na svom stadion na kojem nije igrao od svibnja prošle godine.
Sport / Nogomet | 18. 02. 2023. u 20:25 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 267 dana i skoro devet mjeseci Velež se vratio na svoj stadion. Postavljanje terena s hibridnom travom odužilo se pa Velež cijelu prvu polusezonu nije igrao na stadionu "Rođeni".

Tek početkom nove polusezone stekli su se uvjeti, pa je subotnja Kup utakmica protiv Posušja bila prva na obnovljenom stadionu Veleža. 

Stoga i ne čudi da su navijači skoro ispunili stadion, željni nogometa, a vidjeli su 2:0 pobjedu nad Posušjem. Tom pobjedom branitelj naslova Kupa BiH plasirao se među osam najboljih u Kupu.

Bljesak.info / Velež - Posušje: Povratak Rođenih na svoj stadion

Domaćin je poveo u 22. minuti kada je Nermin Haskić izašao sam pred vratara Luku Kukića i pogodio za veliko slavlje na tribinama. U drugom dijelu domaćin je prepustio inicijativu gostima, a onda je u 71. minuti Emir Halilović pogodio na asistenciju Haskića i ovjerio prolaz.

Velež se tako u četvrtfinalu pridružio Željezničaru, Zvijezdi iz Gradačca i Rudaru iz Prijedora, a preostale četvrtfinaliste doznat ćemo u nedjelju.

Bljesak.info / Prva utakmica na novom terenu

U Čitluku Zrinjski dočekuje Laktaše, Sloboda čeka Slogu iz Doboja, Čelik u Zenici Radnik iz Bijeljine, a derbi na Pecari igraju Široki Brijeg i Tuzla City. 

Kopirati
Drag cursor here to close