Kup BiH

Posušje spremno na sve u Mostaru

Trener Posušja Goran Granić je rekao kako je posebno nezgodno najavljivati kup utakmicu, ali i prvu službenu utakmicu nakon zimskih priprema.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2023. u 11:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Posušja Goran Granić izjavio je kako njegova momčad nije bez šansi u susretu osmine finala Kupa BiH protiv Veleža, koja se igra u subotu od 18.30 sati na stadionu Rođeni.

''Velež je respektabilna momčad i sada igraju prvu utakmicu na svom terenu nakon radova, aktualni su pobjednici Kupa i sigurno očekuju prolaz. Mi smo pokazali da smo nezgodna momčad, i to pogotovo na jednu utakmicu. Ne idemo u Mostar da uveličamo proslavu Veleža na otvaranju tog njihovog novog terena. Želimo nastaviti u dobrom ritmu koji smo pokazali do sada i smatram da to možemo učiniti'', najavio je sutrašnju utakmicu Granić.

Dodao je kako je posebno nezgodno najavljivati kup utakmicu, ali i prvu službenu utakmicu nakon zimskih priprema.

''Nezahvalno je bilo što reći za ovaj susret, jer je ovo prva utakmica u nastavku sezone. Sve ovo na pripremama su bile probne utakmice na kojima smo pokušali uigrati momčad i isprobavati varijante za nastavak sezone. Ne možemo uzeti pripremne utakmice kao uzorak trenutne forme, jer one mogu zavarati, a u tijeku prvenstva i Kupa moguće je bolje pratiti rast i pad forme'', kazao je Granić.

Komentirajući prijelazni rok u redovima Posušja, vratar Luka Kukić istaknuo je kako je plus za Posušje to što su nositelji igre ostali na okupu.

''Klub je odradio dosta dobar prijelazni rok, ostao nam je na okupu glavni kostur momčadi i zbog toga je lakše raditi. Kada je momčad na okupu, puno lakše i brže se možemo uigrati za svaku utakmicu. Većina nas se već poznaje, ali velika je stanka iza nas i bit će potrebno vremena dok uđemo u ritam. Znamo što nas očekuje u Mostaru i da neće biti lako, ali znamo da vrijedimo i idemo u Mostar nastaviti na tragu na kojem smo bili do sada'', poručio je Kukić.

Istaknuo je da su Posušaci spremni na svaki mogući scenarij utakmice, pa tako i na jedanaesterce.

''Za svaku utakmicu pripremamo se maksimalno ozbiljno i profesionalno, pa isto tako i sada ništa nećemo prepustiti slučaju. Spremni smo i na jedanaesterce i znat ćemo odgovoriti zadatku i sada smo malo više pridali pozornosti tom segmentu'', rekao je Kukić.

Kopirati
Drag cursor here to close