Ten Hag

Trener Uniteda nakon remija sa Sevillom: Loša sreća

Nogometaši Manchester Uniteda odigrali su 2:2 na Old Traffordu u prvom susretu četvrtfinala Europske lige protiv Seville koja je do izjednačenja stigla s dva autogola domaćina u zadnjih osam minuta.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2023. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Erik ten Hag

Igrači trenera Erika ten Haga na savršen su način otvorili utakmicu i sa dva gola Marcela Sabitzera Manchester United je već u 21. minuti imao 2:0 nakon što je prvi pogodak austrijski veznjak postigao u 14 minuti.

No, u završnici susreta Sevilla je izjednačila autogolovima Unitedovih igrača. Prvo je branič Tyler Macia zatresao vlastitu mrežu u 84. minuti, a onda je isto napravio i njegov suigrač Harry Maguire u drugoj minuti sučeve nadoknade.

"Imali smo utakmicu u svojim rukama, vodili 2:0 i trebali smo zabiti još nekoliko. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, Sabitzer je zabio sjajna dva pogotka. Zbog ozljeda smo morali napraviti neke izmjene i onda smo izgubili kontrolu", izjavio je trener Manchester Uniteda za BT Sport.

"Primili smo dva autogola, to je loša sreća i s time se moramo nositi. Morali smo biti prisebniji, iz ovoga moramo nešto naučiti. Znam da možemo bolje, ovo nije bila lijepa večer, ali sve je još uvijek otvoreno", dodao je Ten Hag.

Kopirati
Drag cursor here to close