Povratak u Premijer ligu?

Trener GOŠK-a: Sve polazi iz naše svlačionice

''Uz nas i Igman tu je još TOŠK, ali sve se to promijeni u jednom kolu. Zato mi moramo samo nastaviti ovako raditi i pobjeđivati gdje je to moguće'', zaključio je Ivan Bubalo.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2021. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK na posljednje dvije domaće utakmice već prati poprilična euforija jer za ekipu koja je u nizu od sedam pobjeda, bez poraza u prvoj trećini prvenstva, te na vrhu ljestvice Prve lige FBiH postoji uvećano zanimanje gledatelja.

U nedjelju su svladali Goražde (2:1), bili dosta bolji tim na terenu, ali to nisu lako rezultatski potvrdili jer je trijumf stigao tek u 77. minuti.

''Rezultatski je bilo neizvjesno. S obzirom da smo zabili drugi gol tek u 77. minuti, bilo je neizvjesno, iako to na terenu nije tako izgledalo. Mi smo prvo poluvrijeme protiv Gradine napravili puno šansi, ali ono što je tad ulazilo u mrežu, ovoga puta nije. Imali smo odlične prilike, ali zabili samo jedan gol. Onda smo praktički sami sebi postigli gol, i u drugom dijelu je bilo malo grča i manje šansi. Na kraju moram biti zadovoljan jer su igrači pokazali karakter, vratili se i zabili gol za zasluženu pobjedu'', komentirao je za Dnevni list trener Gabeljana, Ivan Bubalo.

GOŠK je poveo golom Blaža Boškovića, a potom nespretno primio pogodak u 35. minuti (Mirza Šubo).

''Na našu sreću promašaji nas nisu kaznili, ali mislim da to nije slučajnost jer ovi momci rade izvrsno i pokazali su karakter. Deset kola nismo izgubili utakmicu i to nije mala stvar u Prvoj ligi FBiH'', ističe Bubalo.

U jako izjednačenom natjecanju Prve lige FBiH ovakvi nizovi su zaista prava rijetkost.

''Prati nas jako dobra atmosfera, a to se održava na terenu, rezultati dolaze iz svlačionice'', dodaje Bubalo.

Slijedi Travnik u gostima, na stadionu Pirota.

''Sami sebi smo napravili pritisak da pobjeđujemo sve utakmice. Idemo i u Travnik igrati otvoreno pa što bude. Pozicija koju zauzimaju mislim da nije realna, mlada su, agresivna i potentna ekipa, slično Tomislavu, rezultat nije pratio njihove igre. Potrudit ćemo se da i oni i mi nastavimo u istom rezultatskom smjeru'', najavio je Bubalo.

Gabeljani su se očito potpuno nametnuli u favorita utrke za Premijer ligu.

''Uz nas i Igman tu je još TOŠK, ali sve se to promijeni u jednom kolu. Zato mi moramo samo nastaviti ovako raditi i pobjeđivati gdje je to moguće'', zaključio je Ivan Bubalo.

Kopirati
Drag cursor here to close