Prva liga FBiH

Trener GOŠK-a Denis Ćorić: Trebat će nam par kola da uđemo u ritam

''Ekipa smo koja voli igrati i ima kombinatoriku. Ali moramo se “prešaltati”. Čudno je gledati nas da preskačemo igru, ali moramo se adaptirati ova tri – četiri kola dok ne dođu bolji tereni općenito u BiH'', kazao je Ćorić.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2023. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjeda protiv Bratstva (1:0) na otvaranju proljetnog dijela prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH je za gabelski GOŠK značila novi odmak na vrhu ljestvice.

Simm Bau i Zvijezda su remizirali (1:1), što znači 14 bodova prednosti za tim trenera Denisa Ćorića koji međutim, možda po prvi put ove sezone, nije mogao biti posebno zadovoljan igrom svoje ekipe.

''Evidentna je velika pauza, odnosno četiri i pol mjeseca od zadnje službene utakmice. Jedno su prijateljske, drugo službene utakmice i to se vidjelo na obje ekipe zbog previše nervoze, netočnih pasova i teških grešaka, pogotovo u prvom poluvremenu. Bratstvo je stalo u obrambeni blok gdje nismo nalazili rješenja. U drugom dijelu smo iz jedne situacije probili bok i postigli gol iz penala (Luka Nižić u 51. minuti, op.a.). Kasnije nam je igrač više (Nadin Ćurić je isključen u 54. minuti, op.a.) dao dosta toga na terenu, iako se to baš i nije vidjelo. Dečkima ne zamjeram, ipak je prva utakmica, trebat će im dva – tri kola dok ne uđemo u ritam, i od svega ovoga najbitnija su osvojena tri boda'', komentirao je za Dnevni lisst Denis Ćorić.

Nakon obilnih kiša teren nije bio baš pogodan za igru.

''Stvarno smo ekipa koja voli igrati, to smo pokazali prvu polusezonu i ovakvi tereni nam ne leže. Ekipa smo koja voli igrati i ima kombinatoriku. Ali moramo se “prešaltati”. Čudno je gledati nas da preskačemo igru, ali moramo se adaptirati ova tri – četiri kola dok ne dođu bolji tereni općenito u BiH'', kazao je Ćorić.

Gabeljani su poslije svih promjena u kadru ipak sklopili početnih 11 potpuno od igrača koji su tu bili i prošle jeseni.

''Za nas prijelazni rok nije završen, tražimo još jednog veznog igrača i nadam se da će on uskoro biti s nama. Treba nam jedan vezni igrač, a bitno je i to da nam se polako vraća Adnan Hrelja koji je važan kotač'', naglasio je Ćorić.

U sljedećem kolu će gostovati u Srebreniku kod Gradine koja je odlično krenula u proljetni dio, savladavši Budućnost u Banovićima sa 3:1.

''Iz prve utakmice imamo još što naučiti, igrači će se odmoriti i u Srebrenik onda idemo rasterećeni, a tad smo najjači'', zaključio je Denis Ćorić u izjavi za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close