Trener ispunio obećanje

Trener Gorice održao obećanje, igrači trenirali oko jedan iza ponoći

"Sad će zaživjeti taj balkanski mentalitet, vjerojatno će se napiti svi u autobusu, a ne znaju da će biti trening u jedan sat ujutro kada se vratimo u Goricu", rekao je trener Gorice, Sopić.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2023. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gorica je pobjedom protiv Šibenika oživila svoje nade za opstanak, a trener momčadi sa začelja, očito se nije šalio nakon utakmice
Nakon što su Goričani na gostovanju u Šibeniku pobjedom od 0:4 okrunili svoju fantastičnu formu koja im je vratila nadu u opstanak, Željko Sopić naglasio je kako vremena za slavlje nema.

Sopić je "preko noći" postao jedno od najpopularnijih trenerskih imena u Hrvatskoj time što je oživio naizgled beznadnu momčad Gorice koja je čitavu sezonu prikovana za deseto mjesto koje vodi u niži rang. No, pobjedom u utakmici sezone na Šubićevcu te sjajnom formom u posljednje vrijeme, Goričani su stigli na svega bod zaostatka od devetog Šibenika, međutim Sopić ne odustaje od radničkog mentaliteta koji je usadio momčadi iz okolice Zagreba.

"Odigrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme, a drugo je bilo negledljivo. Ipak, sad će zaživjeti taj balkanski mentalitet, vjerojatno će se napiti svi u autobusu, a ne znaju da će biti trening u jedan sat ujutro kada se vratimo u Goricu. Da, bit će trening, da izbace taj alkohol iz sebe", rekao je Sopić maksimalno iskreno, a ispostavilo se kako nije lagao.

"Ako vas je probudilo neko svjetlo u Velikoj Gorici, ne brinite, to su samo naši reflektori, treniramo", poručili su iz HNK Gorice na službenoj Facebook stranici uz priložen video igrača kako oko jedan iza ponoći trče krugove oko terena po povratku iz Šibenika.

Kopirati
Drag cursor here to close