Apotekari vagaju

Trener Bosz potvrdio: Niko Kovač i Frank Lampard kupuju u Leverkusenu

Havertz je na vratima Chelseaja, dok bi Volland trebao prijeći u AS Monaco, kojeg trenira Niko Kovač. "Ne očekujem da će se više vratiti", kazao je Bosz u ponedjeljak nakon prvog treninga ekipe.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2020. u 06:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: dpa / Kai Havertz i Kevin Volland (Bayer Leverkusen)

Trener Bayera iz Leverkusena, Peter Bosz, otpisao je svoje najveće napadačke zvijezde, Kaija Havertza i Kevina Vollanda.

Havertz je na vratima Chelseaja, dok bi Volland trebao prijeći u AS Monaco, kojeg trenira Niko Kovač.

"Ne očekujem da će se više vratiti", kazao je Bosz u ponedjeljak nakon prvog treninga ekipe, piše Bild.

Doduše, u tom trenutku Havertz nije boravio u Londonu, nego na okupljanju Elfa u Stuttgartu. Indikativno je da se nije pojavio na prvom okupljanju nogometaša Bayera u nedjelju, kad je obavljen prvi pregled prvotimaca nakon ljetne stanke.

"Uvijek može biti da to na kraju ne uspije, tako je u nogometu. Ali toliko su dugo pregovarali, pa kao trener pretpostavljam da su veće šanse da se neće vratiti", kazao je Nizozemac o šansama Havertza da se nakon reprezentativnih obveza ipak pojavi među Apotekarima.

Centarfor Volland u ponedjeljak također nije bio na poligonu u Leverkusenu, a u utorak se očekuje na liječničkom pregledu u Monacu.

"Ako mene pitate, reći ću, više ne računam na njega", rekao je Bosz, koji je, prema vlastitoj izjavi, za predstojeći odlazak napadača saznao tek u "zadnja dva tjedna".

Bayer se odlaskom ubojitog dvojca mora žurno pojačati, a kao zamjena za Vollanda spominje se Patrik Schick (24), koji je prošlu sezonu, kao igrač Rome, proveo na posudbi u Leipzigu.

Zanimljivo je da se istovremeno pojavljuju i glasine o mogućem odlasku trenera Bosza, jer ga mediji navode kao potencijalnog izbornika Nizozemske, ali on kaže kako o tome ništa ne zna.

Kopirati
Drag cursor here to close