Čisto zlato

Messi darivao reprezentativce i stožer Argentine zlatnim iPhoneima!

"Javio nam se nekoliko mjeseci nakon finala Svjetskog prvenstva i rekao da želi poseban dar za sve igrače i članove tima proslaviti nevjerojatnu pobjedu, ali nije želio uobičajene darove ili satove. Predložio zlatne iPhone s ispisanim imenima".
Sport / Nogomet | 03. 03. 2023. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Lionel Messi bio je darežljiv prema suigračima iz reprezentacije

Argentinski nogometaš Lionel Messi poklonio je 35 zlatnih iPhonea igračima, stručnom stožeru i pomoćnom osoblju reprezentacije Argentine, s kojom je u prosincu osvojio Svjetsko prvenstvo u Kataru, otkrio je medijima zastupnik tvrtke koja prodaje pozlaćene proizvode.

"Lionel nije samo najbolji igrač svih vremena, već i jedan od najvjernijih naših kupaca. Javio nam se nekoliko mjeseci nakon finala Svjetskog prvenstva i rekao da želi poseban dar za sve igrače i članove tima proslaviti nevjerojatnu pobjedu, ali nije želio uobičajene darove ili satove. Pa sam predložio zlatne iPhone s ispisanim imenima na njima i svidjela mu se ideja", rekao je izvršni direktor IDESIGN GOLD-a Ben Lyons za engleski list Sun, prenosi Hina.

Kako prenose mediji, naručeno je 35 zlatnih iPhonea, a Messi je sve platio 200.000 eura.

Messi je u prosincu s Argentinom prvi put u karijeri osvojio Svjetsko prvenstvo, gdje je proglašen najboljim igračem turnira. Dobio je i nagradu za najboljeg igrača svijeta za 2022. godinu u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Kopirati
Drag cursor here to close