Odvrni pipu i kupi igrača

Traže ispriku: U Manchester Cityju bijesni zbog cinične izjave Ulija Hoenesa

"Moj prijatelj Pep mi je ispričao što se događa kada on želi angažirati igrača koji stoji 100 milijuna. On sakupi nekoliko video snimaka, sjedne u avion i otiđe šeiku. Tamo izađu na gala večeru, pogledaju snimke i Bin Zayed prebaci potreban novac"
Sport / Nogomet | 25. 03. 2019. u 08:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Bayerna Uli Hoenes "otkrio" je na koji način trener Manchester Cityja Pep Guardiola osigurava novac za željene transfere i time izazvao burne reakcije kod vodstva engleskog premierligaša.

"Moj prijatelj Pep mi je ispričao što se događa kada on želi angažirati igrača koji stoji 100 milijuna. On sakupi nekoliko video snimaka, sjedne u avion i otiđe šeiku. Tamo izađu na gala večeru, pogledaju snimke i Bin Zayed prebaci potreban novac. Jedino što on sljedećeg dana mora napraviti je za koji milimetar više odvrnuti slavinu, izvaditi još malo nafte i povratio je ulog", ispričao je Hoeness nedavno za vrijeme održavanja jednog sajma u Münchenu.

Kako piše Mirror, City je zatražio službenu ispriku od vodećeg čovjeka Bayerna. Kako ne bi ostalo na zahtjevu da im se Uli Hoenes ispriča za svoju ironičnu izjavu, Građani su angažirali i odvjetnika koji će se time službeno pozabaviti, piše ovaj list.

"Bila je to izjava jednog samodopadljivog, arogantnog egoista. Zabrinuti smo i iz razloga što Hoenesova izjava možda ima i rasistički prizvuk", kazao je neimenovani izvor iz kluba.

Odbije li Hoeneß ispričati se Manchester Cityju, engleski klub će zadovoljštinu tražiti pravnim putem.

Kopirati
Drag cursor here to close